Actori PITICI cu soţii super sexy. FOTO

Distribuie

Nanismul este o boală ca oricare alta şi nu poate sta în calea iubirii adevărate. Mai mulţi actori celebri de la Hollywood suferă de nanism şi, deşi sunt pitici, au soţii sau iubite de înălţime obişnuită. Vezi care sunt cei 6 norocoşi actori pitici cu soţii super sexy şi înalte.

Danny Woodburn şi  Amy Buchwald

Cunoscut din serialul Seinfeld, unde juca rolul unui bun prieten al lui Kramer şi din filmul Familia Flintstone,  Danny Woodburn s-a căsătorit cu Amy Buchwald. Cei doi sunt foarte fericiţi împreună, deşi soţia lui este cu două capete mai înaltă decât el

Pe el îl ştim foarte bine din serialul de succes Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), unde îl joacă pe simpaticul Imp, lordul Tyrion Lannister. Deşi rolurile sale au fost de pitici frustraţi şi neînţeleşi într-o lume mare, Dinklage are un mariaj reuşit cu frumoasa Erica Schmidt, regizor de teatru. Din 2011, cei doi au o fetiţă împreună.

Pe el îl ştim foarte bine din serialul de succes Urzeala Tronurilor (Game of Thrones), unde îl joacă pe simpaticul Imp, lordul Tyrion Lannister. Deşi rolurile sale au fost de pitici frustraţi şi neînţeleşi într-o lume mare, Dinklage are un mariaj reuşit cu frumoasa Erica Schmidt, regizor de teatru. Din 2011, cei doi au o fetiţă împreună, potrivit libertatea.ro.

Verne Troyer şi Genevieve Gallen

Herve Villechaize şi Camille Hagen

El a devenit celebru drept piticul din filmul cu James Bond “The man with the golden gun”, din 1974. Deşi avea doar 1,19 m înălţime şi mai multe probleme de sănătate cauzate de nanism, francezul a luat de nevastă o superbă actriţă pe nume Camille Hagen. A avut o relaţie lungă şi cu Kathy Self, o altă actriţă frumoasă, care l-a şi găsit în 1993, după ce s-a sinucis cu o armă de foc din cauza depresiei şi a alcoolismului.
Citeşte mai departe şi vezi şi alţi actori celebri care suferă de nanism, dar au iubite şi soţii superbe, pe pagina următoare!

Gary Coleman şi  Shannon Price

Viaţa lui Coleman a fost una foarte zbuciumată. Deşi în copilărie a avut mare succes în seriale şi comedii, ca adult, a avut numai probleme.

În 2007 s-a căsătorit cu Shannon Price, care fusese angajată ca figurant într-un film al său. Deşi au divorţat în 2008, cei doi au rămas buni prieteni şi au continuat să locuiască împreună, până la moartea lui prematură, în urma unui accident stupid (a căzut pe scări în casă şi şi-a spart capul) din 2010.Distribuie
..