Acesta este motivul pentru care Smiley s-a întors din America

Distribuie

În timp ce prietenul său, Alex Velea, și-a permis un spectacol la Sala Palatului, unde costurile sunt foarte ridicate, Smiley s-a orientat bine, cu un show la Arenele Romane

După ce a stat câteva săptămâni bune în America, Smiley a revenit în România direct pe scena spectacolului pe care prietenul său, Alex Velea, l-a susținut la Sala Palatului. Ca orice artist care se respectă, pentru a nu dispărea din top, Smiley va reveni în România cu un concert ce va dura mai bine de două ore.

Cum însă costurile la Sala Palatului sunt foarte ridicate, doar închirierea sălii ajungând la 14.000 de euro, artistul s-a orientat spre o altă locație încăpătoare, care să-i aducă și ceva beneficii în urma show-ului. Astfel, el va produce bani chiar de Ziua Copilului, atunci când la Arenele Romane va avea loc megaproducția realizată după un concept propriu: Smiley & HaHaHa Production.

Fanii care vor dori și o întâlnire cu artistul, după spectacol, vor scoate din buzunar 200 de lei. Suplimentul este valabil doar cu bilet deja cumpărat.

libertatea.ro


Distribuie
..