Acesta este abdomenul unei MAME de 41 de ani, cu 4 COPII acasă! Ce vedetă SEXY a făcut senzaţie la plajă! FOTO

Distribuie

A fost una dintre senzațiile podiumului în anii 90, însă nici acum, la peste 40 de ani, nu este mai prejos. Heidi Klum, mama a patru copii, arată fabulos în costum de baie, cu o piele întinsă și un abdomen perfect plat.

Heidi Klum a fost atracția plajei în cel mai recent concediu. Fosta soție a lui Seal a atras toate privirile în momentul în care s-a dezbrăcat în costum de baie. Abdomenul plat și pielea foarte întinsă nu trădau deloc faptul că frumoasa nemțoaică a adus pe lume nu mai puțin de patru copii, scrie libertatea.ro.

La 41 de ani, Heidi, care în prezent este gazda unui show de frumusețe, Project Runaway, alături de celebrul designer Zac Posen, se poate mîndri cu un trup perfect. Picioare tonifiate, pătrățele, nici urmă de burtă, sâni fermi și un tonus de invidiat.

Heidi Klum este o actriță, fotomodel și prezentatoare TV, businesswoman, designer de modă german. În 2008 ea a devenit cetățeană americană, păstrând și cetățenia Germaniei. A fost căsătorită între anii 1997 – 2003 cu hair-stilistul american Ric Pipino. S-a iubit mai târziu cu omul de afaceri italian, Flavio Briatore, cu care are o fiică. La 10 mai 2005 s-a căsătorit cu cântărețul de culoare biritanic Seal (Seal Henry Olusegun Olumide Adeola Samuel), originar din Nigeria. Îmreună au trei copii. În anul 2012 aceștia au divorțat. În ultimul timp ea moderează emisiunea TV germană Germany’s Next Topmodel.


Distribuie
..