Aceasta a fost prima iubită a lui Cătălin Măruţă! Uite ce fericiţi erau cei doi! FOTO în articol

Distribuie

Cătălin Măruţă este unul dintre cei mai apreciaţi prezentatori de televiziune din România. Acesta are o carieră de excepţie dar şi o familie reuşită. Căsătorit cu Andra din 2008, Cătălin a devenit tătic în 2011. Dar cu cine s-a mai iubit Măruţă înainte de Andra?

Cătălin Măruţă a fost un băiat care fura inima tuturor. Prima lui dragoste a fost o tânără pe nume Dana Pistol, originară din localitatea gorjeană Bălăneşti. Cei doi au fost împreună timp de doi ani, deşi tânăra era mai mare decât Cătălin, scrie libertatea.ro.

„Era urâţel rău de tot, dar aşa erau toţi băieţii acolo. Plus că el avea «papagal», nu era deloc timid cu fetele… Dana era mult mai mare ca el. Au fost vreo doi ani şi ceva împreună, cam de când avea el 14-15 ani pana la vreo 17. El o placea mult, îi plăcea cum arata, dar era îndragostit de alta fata… de verişoara iubitei lui, Alexandra, o blondă foarte frumoasa, cu ochi albaştri”, a declarat un apropiat al prezentatorului tv.

Aceeaşi sursă a punctat: „Era un adevarat «Casanova»! Facea orice ca să impresioneze fetele. Avea un Opel albastru şi îmi aduc aminte că odata, dupa ce si-a luat carnetul, a intrat cu masina într-un stalp. Deh, eroisme specifice vârstei, voia sa dea pe spate o fată!”. 

Astăzi Dana Pistol are şi ea o familie şi este foarte fericită la fel ca şi Cătălin Măruţă.


Distribuie
..