ACCIDENT teribil! A MURIT fratele lui Serghei LAZAREV! Cât de mult semănau

Distribuie

În familia lui Serghei Lazarev s-a întâmplat o nenorocire – cântăreațul şi-a pierdut fratele mai mare. În vârstă de 37 de ani, Pavel Lazarev, a murit într-un spital din Moscova, unde a fost luată după un accident, care a avut loc acum câteva zile.

Accidentul a avut loc săptămâna trecută. O maşină albă, marca „Ford” în care se afla fratele lui Serghei Lazarev, a zburat în banda din sens opus, din cauza că s-a spars o roată. Pavel s-a ales cu leziuni, contuzii și nasul rupt. În ciuda acestui fapt, Pavel Lazarev a refuzat spitalizarea și a ales să meargă la spital după ce a petrecut câteva zile la domiciliu.

Cu toate acestea, Pavel avea dureri de cap severe, care l-au forțat să apeleze la medici. Ambulanţa l-a transportat de urgenţă la clinică, unde starea bărbatului s-a înrăutăţit brusc. Fratele lui Serghei Lazarev a fost diagnosticat cu hemoragie internă gravă și septicemie. Din păcate, medicii nu l-au putut salva şi au fixat doar stopul cardiac a lui Pavel.

Reamintim anul trecut fratele lui Serghei Lazarev, a fost eliberat din închisoare, unde şi-a executat pedepsa pentru posesia de substanțe interzise, și a început o nouă viață. Pavel Lazarev are o fiică de 11 ani, Alina.

Serghei Lazarev, de asemenea, a spus că, din cauza tragediei de familie, a anulat toate activitățile legate de prezentarea noului său album și ziua sa de naștere, şi alte petreceri.


Distribuie
..