A plâns când şi-a văzut fiica! Măruţă a asistat la naştere… de dincolo de geam! FOTO

Distribuie

Vrea să pară un dur, însă Cătălin Măruţă are şi el momente în care se înmoaie. Unul dintre acestea a fost naşterea fiicei sale, care a venit pe lume ieri, eveniment ce l-a stors de lacrimi.

Eva Maria Ioana, cel de-al doilea copil al cuplului Andra- Cătălin Măruţă, a venit pe lume, ieri dimineaţă, într-o clinică privată. Cei doi au mărturisit că, deşi au mai trecut printr-un astfel de moment, au avut mari emoţii. Ba chiar au fost copleşiţi atunci când şi-au văzut copila. “Am plâns de emoţie şi de bucurie”, a spus fericita mămică.

Şi-a umplut telefonul cu poze

Însă nu doar ea a vărsat lacrimi, ci şi Cătălin: “Da, şi băieţii plâng, nu?”, a mărturisit el uşor stânjenit. Prezentatorul TV a fost atât de emoţionat, încât şi-a mai pierdut puţin din curaj şi a renunţat să mai asiste la naşterea fiicei sale, aşa cum plănuise: “Am stat în camera de pregătire. Nu am asistat, totuşi, sunt anumite momente intime care trebuie să rămână intime”, s-a scuzat Măruţă. De cum şi-a văzut copila şi imediat ce şi-a şters lacrimile, Cătălin a fotografiat- o cu telefon u l , a p o i l e – a trimis imag i n i prietenilor săi, familiei, să se laude cu mândreţea lui de fată. O reacţie neaşteptată a avut David, fiul Andrei şi al lui Cătălin: “L-am sunat şi m-a chemat acasă de urgenţă: «Vino, tati, că s-a născut Eva!»”, a povestit Cătălin în faţa clinicii.

Tatăl Andrei s-a cinstit

În timp ce Cătălin acorda interviuri şi făcea pe ghidul pentru vizitatorii veniţi la Andra, undeva, ascuns, a stat tatăl cântăreţei, care s-a cinstit la o terasă din faţa clinicii. Alexandru Mihai a ieşit din clinică uitând să înlăture botoşii din plastic, folosiţi special în spitale pentru a evita aducerea microbilor de afară într-un mediu steril.

Vizitatorii nu au dat năvală

internet că au devenit din nou părinţi, Andra nu a fost asaltată de mulţi colegi de breaslă dornici să o vadă în rezerva din maternitate. Ieri, au vizitat-o părinţii, socrii, fratele şi surorile artistei, o parte din fini, respectiv Pepe cu Raluca şi Vlad, fiul lui Adrian Popescu Piedone.

Naştere VIP de 3.000 €

Naşterea a avut loc într-o clinică privată, Andra fiind internată într-o rezervă de lux, unde a beneficiat de servicii hoteliere de cazare şi masă. Pentru pachetul VIP ales, cei doi au scos din buzunar în jur de 3.000 de euro.

Ţigara de după

Pentru că în mica rezervă a fost mai tot timpul cineva cu Andra şi cu fiica lor, Cătălin şi-a făcut de treabă în curtea clinicii. Fericit din cale-afară, el a făcut cinste cu apă, sucuri, bomboane şi bere fără aclool şi a povestit despre minunea lui de fată, dar şi despre fiul său, David. Printre poveşti şi telefoane, Cătălin a fumat cu poftă câteva ţigări.

Eva Maria va fi fata tatii!

Astrologul Ileana Manda a făcut astrograma micuţei Eva Maria Ioana, care s-a născut ieri, la ora 10.30: “Fetiţa are Soarele în Leu şi Luna în Balanţă. Va fi foarte frumoasă şi cochetă. Părinţii trebuie să se înţeleagă bine şi să-i ofere fetiţei un climat armonios în cămin. Nu va suporta certurile sau tensiunea în casă. Eva va avea dezvoltat simţul înţelegerii, al toleranţei şi amabilităţii, fiind totodată o persoană ambiţioasă. Nu va suporta dezordinea, dezechilibrele şi disputele în nici o privinţă şi va încearca să păstreze o perpetuă stare de armonie în jur. Ca profesie va alege o carieră de scenă, însă nu va avea voce, deci nu va urma cariera mamei, ci mai degrabă pe cea a tatălui, care-i va fi model de urmat în orice aspect al vieţii”

libertatea.ro.


Distribuie
..