A mărturisit că este GAY, şi a fost concediat. Un prezentator TV din Rusia a pierdut TOT

Distribuie

Un prezentator TV din Rusia a mărturisit în timpul unei transmisiuni live că este gay, iar imediat după asta, mai exact în aceeaşi noapte, el a fost concediat. A mărturisit că a pierdut tot, doar pentru a fi auzit de cei de la putere.

Acestă mărturisire a prezentatorului TV Anton Krasovski, a fost făcută la televiziunea rusă KontrTV – despre care se ştie că ar fi sprijinită de administraţia de la Kremlin.

El a zis că e homosexual şi că este acelaşi om ca şi ceilalţi, la fel ca domnul Putin şi premierul Medvedev. După aceste cuvinte, el a fost concediat.

Înregistrările acestui moment au fost şterse atât de pe serverul televiziunii online, cât şi de pe platforma YouTube.

Krasovski, are de 37 de ani, a fost redactor-şef al televiziunii, unde proprietar este un apropiat al administraţiei de la Kremlin. Deşi ştia că va pierde tot după această intervenţie, prezentatorul a spus că a făcut acest lucru pentru a se face auzit la Kremlin, ceea ce s-a şi întâmplat.

Motivul mărturisirii vine în contextul în care în Rusia au fost adoptate legi aspre împotriva homosexualilor. Pe de altă parte, oficialii ruşi spun că această lege nu interzice relaţiile homosexuale, doar descurajează discutarea acestui subiect cu minorii.


Distribuie
..