A leşinat pe scena de la X Factor! VIDEO

Distribuie

Toată lumea se întreabă cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina Fabian (17 ani), cunoscută drept „Barbie de România”, a venit pe scena de la X Factor 2015 cu gândul de a se face remarcată. Blondina a reușit, dar nu prin talentul ei, ci pentru că a leșinat după ce a uitat versurile melodiei. Echipa de la X factor a intrat în panică, în momentul în care adolescenta a căzut ca secerată pe scenă.

Click îți spune cine e fata care a leșinat la X Factor. Sabrina a vrut să îi impresioneze pe cei trei jurați, dar nu i-a ieșit. A venit îmbrăcată într-un costum roz, de 5.000 de euro, după cum s-a lăudat chiar ea, dar nici ținuta nu a salvat-o.

„Barbie de România” a vrut să interpreteze celebra melodie a trupei Aqua, “Barbie Girl”. S-a încurcat încă de la început în versuri, așa că s-a supărat și s-a decis să tacă mâlc în fața juraților, în timp ce negativul se putea auzi pe fundal.

După câteve secunde, Sabrina Fabian a căzut pe scenă, iar publicul a privit stupefiat întreaga scenă. Jurații Delia și Horia Brenciu s-au dus să îi acorde primul ajutor, în timp ce Dani Oțil și Răzvan Simion erau în culise cu familia. Ștefan Bănică Jr. nu s-a ridicat de pe scaun, ci a ales să privească de departe, dar după câteva minute a intervenit: „Ce faci, Sabrina? Îmi dai emoții dintr-astea”.

click.ro


Distribuie
..