A făcut o pauză în carieră, de dragul familiei, care s-a îmbogăţit cu un membru! Iată ce declară o interpretă de la noi! FOTO

Distribuie

Este talentată, inteligentă şi ambiţioasă. Solista Filarmonicii Naţionale Serghei Lunchevici, Elena Demirdjean vorbeşte în premieră despre noul său rol, cel de mămică, dar şi despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul familiei.

Interpreta Elena Demirdjean, cea care a devenit cunoscută în Republica Moldova pentru vocea sa bogată şi colorată, a dispărut de ceva timp din vizorul jurnaliştilor, iar asta pentru că primul loc în priorităţile sale l-a ocupat familia şi bineînţeles cea mai mare realizare pentru o femeie, cea de a fi mamă.

Elena este plecată acum în Rusia, Moscova, acolo unde de doi ani deja, îşi creşte bebeluşul şi i se dedică în totalitate. Îi este dor de scenă, însă această plecare este periodică, afirmă tânăra mămică.

Interpreta a renunţat la cariera sa, plecând pe urmele soţului ei, Alexandru. Nu îi este deloc uşor, pentru că marea sa pasiune pentru muzică e mereu prezentă în sufletul ei.

Acum Elena este în concediu de maternitate, practic tot timpul şi-l petrece educându-l pe micuţul Mihai, dar promite să revină cât de curând posibil în ţară, şi să ne bucure cu noi melodii.

Echipa Zumi.md îi doreşte Elenei răbdare în creşterea micuţului Mihai, dar şi o revenire cât mai spectaculoasă pe scenele din ţara noastră.

Ascultă unele din evoluările interpretei:

                                                                                                                                                                                             Autor: Daniela Ghimp


Distribuie
..