A făcut-o și pe ASTA! O vedetă TV de la noi a demonstrat că e în goană după adrenalină! FOTO

Distribuie

O prezentatoare TV de la noi e îndrăgostită pur și simplu de senzațiile tari și iubește la nebunie adrenalina. Uite ce a făcut de această dată.

Prezentatoarea Canal 2 Tatiana Pașcovschi a avut o experiență nemaipomenită. Ea a avut dorința și curajul să parcurgă Peștera Surprizelor de lângă Criuleni. Aceasta fost descoperită în anii 70 de speologi şi este o atracţie pentru cei atraşi de lumea grotelor. Are o lungime de 1700 de metri, săpată de curenţii de apă, în urma fisurilor tectonice, a cutremurelor de pământ şi a proceselor exogene.
Tatiana a declarat pentru Zumi.md că a mai trecut-o odată în vara 2011 şi și-a dorit să repete experienţa. 
”E o atracţie pentru cei care vor să-şi testeze forţa fizică şi psihică, pentru că traseul nu este unul uşor. Îmi pare rău că din 2011 în împrejurimile peşterii s-a adunat mai mult gunoi, iar panourile informative şi locurile amenajate pentru un foc de tabără au dispărut. E mare păcat că nu ştim să valorificăm pontenţialul natural pe care îl avem. Peştera Surprizelor are toate ingredientele de a deveni o atracţie turistică pentru străini, doar că e nevoie de o promovare a acestui loc şi amenajarea spaţiului din împrejurimi. Mi-am propus în această vară să continui escapadele mele prin Moldova şi următoarea provocare e să merg într-o excursie cu kayak-ul”, a declarat vedeta de televiziune.

Vezi cum a fost escapada Tatianei:


Distribuie
..