A dat-o de GOL! Ce a făcut americanul public pe Facebook, despre relația lui cu Andreea Bălan

Distribuie

Ceea ce Libertatea a anunţat încă de acum două săptămâni, şi anume faptul că relaţia dintre Andreea Bălan şi iubitul ei american este pe ducă, a fost confirmat chiar de puşcaşul marin, care a recunoscut că s-au despărţit.

A renunţat la pozele cu Andreea şi le-a povestit prietenilor virtuali despre despărţirea de ea, notează libertatea.ro. Michael a dat-o de gol pe Andreea Bălan, care a încercat să ascundă acest… detaliu, şi a recunoscut public faptul că este singur şi că relaţia cu românca s-a încheiat. “După unsprezece luni de relaţie sunt din nou singur. Unele lucruri nu erau tocmai OK. În concluzie, nu era cea mai bună cale. Acum este loc pentru noi începuturi”, a postat americanul pe pagina lui de Facebook.

Părăsit că n-a luat-o de nevastă

Imediat, prietenii virtuali au început să-l consoleze, dar Michael i-a asigurat că nu este cazul. “Nu are de ce să-mi pară rău! Când o uşă se închide, altele se deschid! E neplăcut, fără îndoială, dar nu avea cum să meargă. Ea nu s-ar fi mutat niciodată aici, şi nici eu acolo. Aşa a fost să fie!”, a mai adăugat fostul puşcaş marin, care a mai precizat şi un alt motiv important care a dus la separare. “Nu m-am însurat cu ea şi probabil că şi asta a contat”, a mai precizat americanul pe contul de socializare.


Distribuie