A cheltuit o avere pe operații estetice ca să arate ca Pamela Anderson! Seamănă? FOTO

Distribuie

O tânără de 29 de ani din Marea Britanie a cheltuit o avere pe operaţii estetice şi haine ca să semene cu idolul ei: actriţa Pamela Anderson.

Carolyn Pammie a cheltuit de-a lungul anilor 40.000 de dolari pe intervenţii estetice, precum o operaţie de mărire a sânilor, tatuarea buzelor şi numeroase injecţii cu botox.

În plus, pentru a semăna cu vedeta din Baywatch, tânăra britanică a mai cheltuit 160.000 de dolari pe haine. Carolyn spune despre această transformare a ei este un proces de ”Pamificare”.

Tânăra originară din oraşul Liverpool speră să dea lovitura la Hollywood, după ce a apărut într-un episod al show-lui ”My Strange Addiction”, difuzat de canalul TLC.

Carolyn şi-a văzut, parţial, visul cu ochii datorită show-lui de televiziune. Ea a mers la Los Angeles, unde a îmbrăcat costum de baie roşu şi a alergat de-a lungul plajei unde a fost filmat serialul Baywatch. De asemenea, ea s-a plimbat pe Hollywood Bouelvard, unde s-a fotografiat cu mai mulţi admiratori şi s-a întâlnit cu Alexandra Paul, o altă vedetă din Baywatch.

Ce părere ai, seamănă cu Pamela Anderson?

libertatea.ro


Distribuie
..