A cheltuit 100.000 de dolari ca să arate ca Justin Bieber, dar A MURIT! VIDEO

Distribuie

Toby Sheldon, bărbatul care a ajuns cunoscut după ce a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice și proceduri cosmetice pentru a semăna cu cântărețul Justin Bieber, a murit.

Toby Sheldon, cel care a cheltuit 100.000 de dolari pe operații estetice ca să semene cu Justin Bieber, a murit în urmă cu câteva zile. Corpul său neînsuflețit a fost găsit la Motel 6 din San Fernando, după ce familia lui i-a semnalat dispariția, relatează online ziarul spaniol ABC. Poliția, potrivit mass-media americane, a găsit droguri în camera de hotel, însă deocamdată nu sunt cunoscut cauzele morții tânărului. Autoritățile consideră că moartea și dispariția lui sunt legate de o despărțire.
Sheldon, pe numele său real Tobias Strebel, a ajuns cunoscut după ce participat la programele E! „Botched” și la „My Strange Addiction”, difuzate de postul TLC şi pentru faptul că era obsedat să semene cu idolul său, Justin Bieber, motiv pentru care a cheltuit o mare sumă de bani pe operații estetice, precum trasplant de păr, ridicare a pomeților și chiar o chirugie bucală pentru ca zâmbetul lui să semene cu al interpretului celebrului hit „Baby”.
„Unii își cumpără vile și mașini elegante. Eu îmi cheltuiesc banii pe operații pentru a semăna cu Justin”, a declarat acesta într-o emisiune TV din SUA.


Distribuie
..