A apărut în public cu rochia ruptă în FUND!

Distribuie

Deşi îşi alege ţinutele cu mare atenţie şi se pregăteşte intens pentru fiecare apariţie în public, Kim Kardashian a avut parte recent de un accident vestimentar care nu poate fi trecut cu vederea.

Când credea că o să sucească minţile tuturor bărbaţilor cu ţinuta ei incredibil de sexy, o rochie alb-negru confecţionată din piele şi cu peplum în talie, Kim s-a trezit cu rochia ruptă în zona posteriorului. Nu ştim dacă materialul a cedat din cauza posteriorului voluptos al lui Kim sau pur şi simplu a fost prost cusut, cert este că soţia lui Kanye West a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei, de data aceasta făra voia ei.

Se pare că rochia care i-a creat probleme lui Kim Kardashian a fost realizată chiar de ea. Drept dovadă, stă o imagine pe care vedeta în vârstă de 33 de ani a postat-o recent pe contul său de instagram şi în care poartă o salopetă creată de ea, cu un design foarte asemănător cu cel al rochiei. Piesele fac parte din Kardashian Kollection, iar Kim le-a realizat în colaborare cu brăndul britanic Lipsy. Pâna acum, Kim Kardashian a lansat două colecţii de îmbrăcăminte – una împreună cu surorile ei, Kourtney şi Khloe, iar cealaltă pentru copii, inspirată de fetiţa ei North West în vârstă de un an.

ro.celebrity.yahoo.com


Distribuie