5 VEDETE care au lucrat profesori! IATĂ ce au predat

Distribuie

Înainte să devină celebri şi bogaţi, o serie de vedete de al Hollywood şi-au câştigat existenţa ca profesori, predând diverse discipline.

Este cazul lui Sting, de exemplu, a lucrat ca profesor de engleză şi de fotbal înainte să aibă succes ca muzician. Înainte de a deveni cunoscut, Sting a predat la şcoala din cadrul Mănăstirii St. Catherine, iar aprtea interesantă este aceea că renumitul cântăreţ ear atunci singurul profesor se sex masculin din instituţia de învăţământ.

Cu mama profesoara de pian, nu este de mirare că Sheryl Crow i-a moştenit pasiunea pentru muzică, dar şi meseria. Imediat după ce a terminat studiile muzicale la Universitatea din Missouri, ea a ales să predea întâi la o şcoală elementară şi să cânte doar în weekend-uri. După ce a cântat ca backing vocal pentru staruri precum Michael Jackson sau Stevie Wonder, Sheryl a căpătat destulă încredere în ea, iar succesul nu s-a lăsat aşteptat.

sheryl-crow

O lume întreagă îl cunoaşte pe Gene Simmons, membru al trupei Kiss, datorită machiajului extravagant şi a costumaţiilor pe măsură, însă puţini ştiu că, înainte să devină o legendă, artistul era un profesor care nu ieşea cu nimic din tipare la o şcoală primară.

Gene-Simmons-profesor

Autoarea seriei “Harry Potter”, JK Rowling, a lucrat ca profesoară de engleză în Portuglia şi se pare că activitatea ei a inspirat-o. J. K. Rowling, care înainte de a-şi publica romanele din seria “Harry Potter” era o mamă singură ce trăia din ajutorul social, a strâns o avere de aproximativ un miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. Totodată, J.K. Rowling este considerată una dintre cele mai influente femei britanice.

JK-Rowling-profesor

Un caz mai special este al soţului lui Kim Kardashian, Kanye West, care a ajuns profesor la facultate, anul trecut, fără voia lui. După ce a bătut un fotograf, judecătorii l-au obligat să presteze 250 de ore în folosul comunităţii, aşa încât celebrul rapper a încercat postura de profesor la Trade Technical College, din Los Angeles, unde le-a vorbit studenţilor depre modă.

unica.ro

Kanye West_profesor


Distribuie