3 semne că Ilena Lazariuc e însărcinată din nou

Distribuie

Ileana şi Ion Ion Ţiriac nu au ascuns niciodată faptul că-şi mai doresc şi o fetiţă, ceea ce pare a fi pe cale să se şi întâmple.

Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au o căsnicie fericită şi doi copii sănătoşi şi frumoşi, care le-au schimbat total viaţa. Celor doi le mai lipseşte o fetiţă, lucru pe care l-au admis de mai multe ori.

Ambii îşi doresc acest lucru, ceea ce este posibil să se întâmple mai repede decât sperau. Asta pentru că, de câteva săptămâni, Ileana şi-a uimit apropiaţii, care au observat că bruneta cu o siluetă de invidiat în mod normal are acum un pic de burtică!

Foarte discreţi însă cu viaţa lor personală şi dat fiind faptul că nora lui Ion Ţiriac ar fi în primul semestru de sarcină, cei doi soţi nu suflă o vorbă despre venirea celui de-al treilea moştenitor al cuplului.

Mai mult, nici angajaţii, care au mai auzit una, alta, nu îndrăznesc să ceară detalii, ci se mulţumesc doar s-o admire pe Ileana, de la distanţă, comentând între ei ceea ce par a fi veşti bune.

Pe ici, pe colo însă, le mai scapă câteva cuvinte de genul: “poate de data asta o să fie fetiţă… ştii, Ileana e din nou însărcinată şi mă bucur mult pentru ei, e aşa de frumoasă când e gravidă”. Ar fi încă un moştenitor în “clanul Ţiriac” şi aşa destul de numeros.

Cu câţiva ani în urmă, Ion Ţiriac, cel mai bogat român conform top Capital, declara că are 33 de urmaşi care îi vor împărţi averea: 3 legitimi şi 30 neoficiali.

«Sunt foarte fericiţi»

Revenind la sarcina Ilenei, mama ei, Anastasia Lazariuc, spune că nu ar fi fost anunţată încă despre ea, dar revine susţinând că Ileana şi Ion Ion au fost mereu discreţi cu viaţa lor.

“Ce familie nu şi-ar mai dori încă un copil? Ei sunt mai retraşi, nu se expun, vor să aibă intimitatea lor, dar sunt foarte fericiţi”, a mărturisit Anastasia Lazariuc pentru Libertatea.

Cât despre burtica Ilenei, care a început să devină vizibilă, mama sa a declarat evaziv: “Orice femeie se mai împlineşte…”.

Asta în ciuda faptului că Ileana nu şi-a permis niciodată să fie neatentă cu silueta ei.

A recunoscut târziu sarcina pe care o negase

Ileana şi Ion Ion Ţiriac au împreună doi băieţi, Alexandru, în vârstă de şapte ani, şi Nicola, de şase ani. Ambii s-au născut la Paris, la Spitalul Saint Antoine. Nora lui Ion Ţiriac a fost şi atunci cât se poate de discretă, ea negând luni bune, în cazul ambilor copii, că ar fi însărcinată.

Mai mult, atunci când a rămas gravidă pentru a doua oară, Ion Ion Ţiriac a declarat, în primele luni, că este exclus să fie din nou însărcinată, mai ales că soţia sa nu avea atunci nici măcar un an de când devenise mamă pentru prima oară.

Silueta Ilenei Lazariuc pare că a suferit modificări în ultima vreme, fotografia fiind realizată recent, chiar înainte ca apropiații cuplului să înceapă să vorbească despre o a treia sarcină

libertatea.ro


Distribuie
..