3 femei celebre, care s-au căsătorit cu homosexuali

Distribuie

Cupluri frumoase care au eșuat. S-a întâmplat în lumea vedetelor și nu din cauza unor certuri fără sens, nu pentru că unul dintre parteneri l-ar fi înșelat pe celălalt, ci pentru că… în timp, unul dintre soți a descoperit că jumătatea sa este gay. Mai jos, cele mai cunoscute cupluri de vedete în care unul dintre parteneri este homosexual, iar celălalt habar nu avea…

LIZA MINNELLI și PETER ALLEN

LIZA MINNELLI și PETER ALLEN

Cântărețul Peter Allen a fost căsătorit cu solista Liza Minnelli din 1967-1974. Ea nu știa că e gay, cum de altfel pentru toată lumea a fost un șoc atunci când Allen a anunțat. Și mai ciudat e faptul că și mama Lizei Minelli, Judy Garland, a fost căsătorită cu un homosexual.

Fran Drescher si Peter Marc Jacobson

Fran Drescher si Peter Marc Jacobson

Vedeta din Dădaca, Fran Drescher, a fost căsătorită cu producătorul Peter Marc Jacobson din 1978 până în 1999. Jacobson a recunoscut că e gay, de abia după ce a divorțat de actriță. Cei doi au rămas prieteni buni și au continuat să lucreze împreună.

Actor Anthony Perkins 1932 - 1992

Actrița Berry Berenson a fost căsătorită cu starul din Psycho, Anthony Perkins, zeci de ani, chiar dacă în timpul căsniciei el a avut numeroase relații cu bărbați. Ba mai mult, au avut și doi copii îmăreună și au rămas căsătoriți până când el a murit în 1992.

viva.ro


Distribuie
..