Trupa Vunk lansează videoclipul „Iubește-mă de tot” și reinventează Valentine’s Day! VIDEO

Distribuie

Zeci de ore petrecute în prospecții pentru a găsi cadrele cele mai sugestive ale pitoreștilor străduțe venețiene, peste 14 ore de filmări, duble peste duble pentru a surprinde scena perfectă și o echipă de 7 oameni care au îndurat un frig crunt, dar s-au și distrat pe măsura eforturilor pe care le-au depus – toate acestea au fost necesare pentru filmarea videoclipului”Iubește-mă #detot”. Trupa Vunk reinventează Valentine’s Day prin cel mai frumos cântec de dragoste al acestei primăveri care s-a lansat astăzi pentru îndrăgostiții de pretutindeni.
Povestea clipului regizat de Anton Sandu are în centrul atenției scena unui sărut între două femei, interpretate de Ana Maria Guran, frumoasa actriță considerată ”viitorul fenomen” al cinematografiei românești datorită rolului din ”Lumea e a mea”, film premiat la TIFF și Karlovy Vary și modelul Ana Maria Ilinca: „Iubirea, de cele mai multe ori, în ochii lumii, se întâmplă între oameni nepotriviți. Iubirea este o relație construită pe emoție, nu pe logică. Este o relație de dependență și fiecare dintre noi avem „cheile” cuiva și le căutăm la alții pe cele care ne deschid nouă sufletele. Am ales să arătăm în clip o astfel de relație, între două personaje feminine. Iubirea este a celor care o simt, nu a celor care îi judecă”, explică liderul trupei VUNK.
Cornel Ilie spune că mesajul pe care vor să îl transmită prin această sintagmă este: “Dacă stați lângă o persoană o zi, să stați o zi, dar să o iubiți #detot! Să fie o pasiune dusă până la capăt, să nu fie cu jumătăți de măsură.” Sub hashtagul #detot, trupa Vunk își așteaptă fanii pe rețelele de socializare să creeze cea mai mare comunitate de oameni care se amuză tare #detot, #visează mult #detot, trăiesc frumos #detot, își lasă sentimentele libere #detot, dărâmă bariere #detot, iubesc #detot.


Distribuie