14 lucruri mai puțin cunoscute despre Kate Middleton

Distribuie

La câte știri se scriu desprea ea, ai putea avea impresia că știi totul despre Ducesa de Cambridge. Ei bine, se pare că există lucruri și dincolo de povestea ei de dragoste, familia frumoasă și colecția de pălării. Iată care sunt acestea!

1. Kate a arătat că e pregătită pentru viața la palat de la o vârstă fragedă.
În 1992, pe când avea doar 10 ani, viitoarea prințesă a jucat rolul prințului din Cenușăreasa în piesa de teatru organizată de școala la care învăța. Una dintre cele mai amuzante replici ale sale a fost „Sunt îndrăgostit. Nu pot mânca. Nu pot dormi. Nu mă pot concentra la nimic.”

2. Este pasionată de artă.
A studiat Istoria Artelor la Universitatea St. Andrews și a petrecut un an în Florența pentru a aprofunda aceste studii.

3. Îi place să facă poze.


Înainte să se mărite, realiza fotografii pentru compania de corespondență a părinților ei, Party Pieces. Recent, a fost autoarea unor imagini care o înfățișau pe nou-născuta Prințesă Charlotte în brațele fratelui ei, George.

4. Kate și William s-au cunoscut la facultate.


Au locuit amândoi în aceeași clădire, dar prințul i-a atras cu adevărat atenția atunci când a plătit 200 de lire sterline pentru a o vedea pe aceasta defilând pe podium pentru o cauză caritabilă.

5. O fi ea de origine britanică, dar familia ei este înrudită cu George Washington.
Din partea tatălui, ea este verișoară de gradul opt cu fostul președinte american.

6. Magazinele din care Kate își cumpără haine rămân fără stocul de haine pe care le poartă aceasta la scurt timp după ce în presă apar imagini cu ea îmbrăcată cu articolele respective.
O rochie, în valoare de 175 de lire, pe care ducesa a purtat-o la una dintre primele apariții de după nuntă a fost vândută în zeci de mii de exemplare în primele minute de la apariția pozelor care o înfățișau pe aceasta purtând rochia respectivă.

7. Îi face plăcere să gătească. 
Ea deține propriul aparat de făcut mezeluri și obișnuiește să prepare gem de căpșuni și prune pe care îl pune în conserve pe care le oferă cadou.

8. Este fan al serialului Downtown Abbey.
Aceasta a vizitat platourile de filmare la începutul acestui an. De asemenea, Kate a vrut să vadă costumele, perucile și să participe la procesul de make-up și la filmări.

9. Poartă foarte multe culori, dar preferă albul.


Aceasta spune că nu are o culoare preferată, dar dacă ar fi să aleagă, ar alege culoarea alb.

10. Are o pasiune pentru accesorii.
Îi plac foarte mult pălăriile, deținând cel puțin 40.

11. Kate mănâncă în general sănătos, dar are și o plăcere vinovată.
Se pare că acesteia i-a căzut cu tronc o budincă delicioasă pe bază de caramel făcută într-un sat din Berkshire, Anglia.

12. Numele animalului ei de companie este „Big Willie”.
Ne întrebăm de unde i-o fi venit ideea…

13. A fost cea mai în vârstă mireasă din istoria Casei Regale Britanice.


Aceasta avea 29 de ani atunci când s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011. Prin comparație, Diana abia împlinise 20 de ani atunci când și-a unit destinul cu cel al lui Charles.

14. Valoarea inelului ei de logodnă și-a înzecit valoarea de când l-a purtat Diana ultima dată.


În 1981, atunci când a fost cumpărat de Charles, era estimat la 60.000 de lire sterline. În prezent, numai piatra inelului (realizată din safir) valorează aproximativ 300.000 de lire sterline.


libertatea.ro


Distribuie