ZERUL, băutura care face MINUNI

Distribuie

Zerul este un produs lactat, care se separă din lapte după coagularea brânzeturilor. Conţine toate elementele nutritive ale laptelui şi, consumat zilnic, are o acţiune mineralizantă pentru copii şi antidecalcifiantă pentru adulţi, mai ales pentru bătrâni.

Zerul este un produs lactat, care se separă din lapte după coagularea brânzeturilor. Conţine toate elementele nutritive ale laptelui şi, consumat zilnic, are o acţiune mineralizantă pentru copii şi antidecalcifiantă pentru adulţi, mai ales pentru bătrâni, potrivit unica.ro.

► Lactoza din zer favorizează absorbţia şi fixarea calciului în organism, creşte rezistenţa la îmbolnăvire şi ajută digestia. 
► Este bogat în vitamine (B, C, E) în special în vitamina B2, care are efecte benefice asupra sistemului nervos, iar vitamina B13 se pare că are efecte benefice în tratarea sclerozei multiple. 
► Pentru o cură cu zer se recomandă să se bea trei căni pe zi, înainte cu jumătate de oră de mesele principale. Se bea cu înghiţituri mici şi se poate combina cu suc de morcovi sau se poate îndulci cu câte o linguriţă de miere.


Distribuie
..