Vrei un copil? Iată 3 secrete pe care TREBUIE să le cunoşti

Distribuie

Dacă v-aţi hotărât să aveţi un copil, aceste sfaturi sunt pentru voi. Iată 3 secrete pe care fiecare cuplu trebuie să le cunoască.

1. Sincronizarea este cheia

În timpul fiecărei luni, există doar o scurtă perioadă de timp în care femeile sunt fertile. Iar ca să rămâi însărcinată cât mai repede, trebuie să te sincronizezi perfect cu perioada în care ovulezi. Sunt multe semne care te “avertizează” că eşti la ovulaţie: temperatura bazală, mucusul cervical, testul pentru ovulaţie, scrie sfatulparintilor.ro.

2. Fiţi activi

Mişcarea şi exerciţile fizice sunt foarte importante. Dacă eşti supra sau sub-ponderal(a), şansele de a avea un bebeluş scad. Mişcarea şi exerciţiile fizice îţi ajută corpul să fie în formă maximă. În plus, exerciţiile fizice te ajută să te eliberezi de stres, o altă piedică în calea conceperii unui bebeluş.

3. Sirop de tuse

Unele femei spun că au aplicat metoda “sirop de tuse”. De ce? Pentru că o substanţă din siropul de tuse – guaifenesin – subţiază mucusul cervical, ajutând sperma să ajungă, astfel, mai uşor la destinaţie. Totuşi, ar fi bine să ceri sfatul medicului înainte de a lua orice medicament.

 


Distribuie
..