Vine vara! Urmează o dietă specială pentru acest sezon

Distribuie

De fiecare dată, în sezonul estival tindem să devenim cât mai suple şi mai tonifiate. Indiferent de dietele pe care ni le propun nutriţioniştii, corpul nostru nu trebuie să simtă disconfort. Pentru a evita aceste probleme, aveţi nevoie de o dietă de top, care să vă ajute să lăsaţi kilogramele, dar şi să aveţi un organism sănătos.

Să ştiţi că fiecare dietă presupune efort. Fie că acest efort devine pentru unii insuportabil, iar pentru alţii o distracţie, dietele au efecte miraculoase.

O dietă bună conţine câteva alimente importante. Combinarea fructelor şi legumelor cu anumite produse nu este întotdeauna o soluţie bună.

Conform studiilor clinice, există câteva alimente foarte bune pentru sănătate, care hrănesc organismul şi îl detoxifică în totalitate.

Morcovi şi mango – previn cancerul de plămân, esofag şi stomac.

Citrice, mere şi roşii – sunt consideraţi cei mai buni antioxidanţi, care luptă cu tot felul de viruşi şi bacterii.

Pentru a avea o corp perfect în sezonul de vară, vă propunem câteva sfaturi eficiente, uşoare şi cu rezultate uimtoare.

Consumaţi fructe şi legume doar până la ora 11:30 AM. În acest interval, ele sunt mai uşor de digerat şi contribuie la eliminarea toxinelor din organism. Un organism care are o digestie îngreunată slăbeşte foarte greu.

La prânz, consumaţi doar supă şi o salată.

După ora 18:00, evitaţi alimentele care conţin carbohidraţi: cartofi dulci, linte, orez, paste. Pentru cină, alegeţi să consumaţi cel puţin 3 legume sau o salată mare.

La fiecare 2-3 ore trebuie să consumaţi câte ceva. Orezul, pâinea şi pastele dau energie doar pe o scurtă durată de timp, oferă puţine substanţe nutritive şi nu sunt săţioase.

Dacă faceţi şi sport, atunci aveţi o stare fizică ideală. 30 de minute de exerciţii în fiecare zi, ideal de dimineaţă, constituie o revigorare absolută a organismului.

La fiecare 2-3 ore bea apă. Pentru a arde caloriile, organismul are nevoie de apă ca să funcţioneze perfect.

Greşelile pe care le comit femeile în procesul de slăbire este combinarea mai multor alimente care au proprietăţi avansate de slăbire şi astfel, îmbolnăvind organismul. Să ştiţi că dacă vreţi să slăbiţi sănătos şi eficient, trebuie să urmaţi un regim. Cel mai important este ca acest regim să fie dus până la sfârşit.

În perioada de vară este mult mai uşor de slăbit, tot ce trebuie să faceţi pentru a avea rezultate bune este să începeţi cu o atitudine serioasă şi progresivă.

Spor la eliminarea kilogramelor şi a toxinelor din organism!

 


Distribuie
..