Urmează dieta cu castraveţi ca să slăbeşti uşor şi sigur

Distribuie

Pentru că vara e în toi şi începi să-ţi faci planuri pentru vacanţă, ai cam avea nevoie de o dietă care să dea jos măcar câteva kilograme, pentru a arăta perfect pe plajă. Dacă te-ai săturat să tot urmezi remedii de slăbire fără efect, încearcă dieta cu castraveţi, care să te ajute să scapi de câteva kilograme într-un timp foarte scurt.

Catraveţii sunt legumele preferate de multă lume, iar dieta cu castraveţi este cea mai bună soluţie la care poţi apela atunci când vrei să slăbeşti rapid. Nu te gândi că vei consuma doar castraveţi. Dimpotrivă, vei consuma o mulţime de alte alimente, dar care să nu conţină cantităţi mari de zahăr sau grăsimi.

Cum ţii dieta cu castraveţi:

Dieta cu castraveţi este urmată de multe femei pentru că este una foarte simplă. Poţi să mănânci oricâţi castraveţi doreşti, aceştia având un aport caloric scăzut de 13 calorii la 100 de grame. E bine să-i consumi în salate sau să faci suc din ei pentru detoxifierea organismului. Pentru zilele cu temperaturi insuportabil de ridicate poţi consuma o bautură revigorantă din apă, câteva felii de castraveţi, mentă şi lămâie. Este important să ştii că dieta cu castraveţi nu poate fi ţinută mai mult de 3 zile, pentru că nu-i oferă organismului toate substanţele nutritive de care are nevoie. Fă o pauză de 2 săptămâni după zilele de dietă şi apoi repet-o din nou.

Foto: justkosher.co.uk

Micul dejun – 1 bol de saltă cu castraveţi, 1 cană de cafea fără zahăr sau un pahar de iaurt, 2 felii de pâine cu caşcaval sau şuncă;

Gustare – salată de castraveţi cu un pic de suc de lamâie, ulei de măsline şi câteva fire de verdeaţă;

Prânzul – piept de pui fiert cu o salată de castraveţi;

Gustare – un pahar cu suc din fructe sau din castraveţi;

Cina – salată de castraveţi fără pâine, apă cu lămâie.

Beneficiile dietei cu castraveţi:

Castraveţii sunt o sursă excelentă de apă. Aceştia îmbunătăţesc aspectul pielii şi conţin o varitate de vitamine precum: A, B, C, E şi minerale ca: potasiu, fier, fosfor şi magneziu. Catraveţii oferă enzime care îmbunătăţesc digestia şi accelerează activitatea metabolismului.

Eşti gata să dai jos câteva kilograme în plus?


Distribuie
..