Una dintre cele mai eficiente şi SIMPLE diete: Încearcă DIETA cu lămâie

Distribuie

Dieta cu lamaie este una din dietele garantate. Dieta cu lămâie este considerată a fi şi una dintre cele mai bune şi mai simple diete care te pot ajuta nu doar să scapi de câteva kilograme, dar şi să te simţi în fomă şi să-ţi strălucească pielea şi părul.

De ce este dieta cu lămâie o dietă eficientă?

Dieta lămaie este una dintre cele mai populare diete. Are avantajul de a fi simplă, naturală şi eficientă, mai ales dacă este respectată pe termen lung, de 3-5 săptămâni, şi dacă rămâi cu bunul obicei de a consuma lămâie şi după ce dieta propriu-zisă încetează, notează femeia.ro. Dieta cu lămâie nu are contraindicaţii şi este recomandată tuturor persoanelor, indiferent de eventualele probleme medicale asociate.

Principiul dietei lămâie este simplu: trebuie să consumi două-trei lămâi pe zi, nu doar la masă ci şi între mese. Ca oricare altă dietă şi dieta cu lămâie impune o sumă de reguli asociate. Trebuie să reduci consumul de grăsimi animale, de zahăr şi, pe cât posibil, să faci mişcare în fiecare zi. Partea bună este că principiile active din lămâie îţi vor susţine dorinţa de a face mişcare şi îţi vor tăia apetitul pentru grăsimi şi dulciuri. 

Conţinutul mare de minerale şi vitamina C combinate în proporţii ideale, precum şi aroma şi gustul lămâii sunt elementele care fac lămâia eficientă în dietă. În plus valoarea pH-ului pe care aceasta îl are şi capacitatea lămâii de a scădea aciditatea generală în organism, fac din acest fruct unul plin de beneficii. Practic lămâia este unul din puţinele fructe care au aceasta capacitate, dacă este consumată constant, în cantitatea recomandată de dietă.

Lămâia este şi un antiseptic puternic. Acesta este motivul pentru care este recomandată în răceală şi gripă şi ca mijloc pentru stimulare a imunităţii. Lămâia te ajută la eliminarea toxinelor şi a germenilor, o dietă cu lămâie fiind în acelaşi timp şi o dietă de detoxifiere.

Lămâia are efect direct asupra digestiei având capacitatea de a susţine procesele naturale de descompunere a alimentelor din stomac, contribuind la transformarea biochimică a alimentelor în substanţe nutritive. 

 


Distribuie
..