Un aliment din frigider te ajută să slăbești, dacă îl adaugi în CAFEA

Distribuie

Dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul.

Potrivit medicului Jeffrey Gladd, dacă adaugi un anumit ingredient în cafea, te ajută să concentrezi mai bine, îţi taie poftele alimentare şi îţi îmbunătăţeşte metabolismul, scrie kfetele.ro.

Doctorul susţine că după ce a început să consume cafea cu unt a pierdut în jur de 6 kilograme. Această metodă ar putea fi una revoluţionară, în special pentru femei.

Dave Asprey, inventatorul acestei reţete a numit-o „bulletproof coffee” ( nr. cafeaua antiglont). Cafeaua combinată cu unt şi cu ulei de palmier sau de cocos promite să îţi asigure energia de care ai nevoie pentru a face faţă unei zile încărcate. În plus, aceasta pare săî fie un aliat de nădejde în curele de slăbit, deoarece ajută la menţinerea senzaţiei de saţietate pe o perioadă mai lungă de timp.

Untul, ulei de cocos şi de palmier sunt uşor absorbite de organism. Untul neutralizează pofta de mâncare şi îi furnizează creierului nutrientele necesare pentru a funcţiona la capacitate maximă.

Dave Asprey  spune că ideal este să foloseşti cafea bio, proaspăt măcinată şi unt natural, provenit de la animale hrănite cu iarbă. Acesta menţionează că această conbinaţie de ingredinete va oferi un gust mult mai bun decât orice caffe-latte pe care l-ai băut vreodată.

Iată reţeta pentru a-ţi prepara chiar acasă o cafea cu unt.

Ingrediente:

● 80 de grame de unt bio, fără adaos de sare;
● 15 mililitri de ulei de cocos sau de palmier;
● 500 de mililitri de cafea deja preparată;
● sirop de agave sau zahăr.

Modul de preparare:

Într-un blender se adaugă untul, uleiul de cocos/palmier şi cafeaua deja preparată. Acestea se mixează până când deasupra se formează un strat de spumă, ca în cazul unui caffe-latte. Apoi, se toarnă băutura în cană şi se îndulceşte după gust cu zahăr sau sirop de agave.


Distribuie