Tratează durerea de STOMAC cu usturoi

Distribuie

Ai dureri în capul pieptului, te chinuie arsurile şi greţurile după ce ai mâncat? Toate aceste simptome neplăcute ale ulcerului gastric se pot agrava dacă sunt netratate.

Aşa elimini bacteriile

Graţie capacităţii lui antibiotice naturale, usturoiul ajută la stârpirea bacteriei Helicobacter pylori, responsabilă cu neplăcerile stomacale. Pentru un rezultat eficace, mănâncă-l crud – dar nu mai mult de patru căţei pe zi -, combinat cu salate, supe sau cu legume la cuptor. Dacă nu-l suporţi crud, mărunţeşte-l şi lasă-l la macerat 1-2 ore în ulei de măsline extravirgin, inforează click.ro.

Sucuri vegetale

Sucurile vegetale cunoscute sub numele de mucilagii sunt produse de anumite legume, plante şi cereale, au un aspect vâscos şi conţin un compus organic vegetal pe nume pectină. Au capacitatea de-a forma un strat protector deasupra peretelui stomacal care fereşte zona de acţiunea agresivă a acizilor gastrici. Lasă la macerat peste noapte, în apă minerală, 30 grame de seminţe de in. Dimineaţa, vei avea în recipient un lichid transparent şi vâscos. Bea-l pe tot parcursul zilei.

Aloe vera

Atât timp cât leziunile stomacale, produse de ulcer, nu sunt cicatrizate, suferinzii vor continua să aibă digestii dureroase. Sucul de aloe vera ajută în procesul de regenerare şi de „închidere” a acestor răni. El e bogat în polizaharide, substanţe care stimulează imunitatea. Bea o lingură de suc la 20 de minute, după fiecare masă.

Scade aciditatea cu varză

E un aliment recomandat în caz de ulcer, graţie proprietăţilor antiacide. Consumă zilnic salată de varză, asezonată cu zeamă de lămâie şi ulei de măsline. De asemenea, poţi bea 2 linguri cu suc proaspăt de varză, după fiecare masă. Sucul se obţine mixând câteva foi de varză cu un pic de apă.

 


Distribuie
..