Tratează cele mai NECRUŢĂTOARE boli. Află AICI despre beneficiile MORCOVILOR

Distribuie

Morcovii sunt legumele ce conţin o mulţime de vitamine. Ei pot fi consumați după gustul şi placul fiecăruia: cruzi, fierți, înăbușiți, dar și sub formă de suc proaspăt. În orice formă nu ar fi consumaţi, sunt extraordinari pentru sănătatea organismului.

Iată motivele pentru care trebuie să consumi 1 morcov în fiecare zi:

Previne cancerul

Antioxidanții găsiți în morcovi previn cancerul. Studiile demonstrează că morcovii pot preveni 3 tipuri de cancer: mamar, pulmonar și de colon. Morcovul este unica legumă care conține falcarinol, un pesticid natural care protejează organismul de ciuperci și care ne protejează pe noi de celulele canceroase.

Îmbunătățeşte digestia

Morcovii conțin o cantitate foarte mare de fibre, necesară pentru funcționarea corectă a sistemului digestiv.

Vedere ideală

Morcovii conțin o cantitate mare de beta-caroten iar în organism aceasta este transformată în vitamina A . Această vitamină este esențială pentru sănătatea ochilor. Ea previne bolile de ochi precum cataracta și degenerescența maculară.

Stop îmbătrânirii

Pezenţa vitaminei A ajută pielea să scape de celulele deteriorate și să creeze altele noi. De asemenea, protejează pielea de razele UV nocive,  previne ridurile și acneea.

Sănătatea inimii

În urma unui studiu s-a constatat că riscul bolilor de inimă a fost redus cu 32% la persoanele care au consumat doar 25 gr. de morcovi pe zi.

Scade colesterolul

Fibrele și magneziul din morcovi ajută la scăderea colesterolului rău din organism.

Slăbeşti

Morcovii au puţine calorii, ceea ce înseamnă că îți poți umple stomacul fără ca să te îngraşi. Mai mult, morcovii ajută la îmbunătățirea metabolismului, deoarece conțin acid nicotinic. Acesta ajută la arderea grăsimilor din organism.


Distribuie
..