Tratamente NATURISTE pentru fertilitate

Distribuie

Vrei să naşti un copil sănătos şi vrei să te apuci din timp de treabă, doar că nu reuşeşti să rămâi însărcinată? Vrei să-ţi creşti şansele la un copil sănătos şi să fii cât se poate de fertilă atunci când vei concepe? Iată câteva tratamente naturiste pentru fertilitate de care ar trebui să ţii cont.

Grăsimile sunt benefice unui tratament naturist pentru fertilitate

În loc să-ţi faci griji despre cât mănânci când vrei să rămâi însărcinată, mai bine ai fi atentă la ce alimente consumi în această perioadă, pentru a creşte fertilitatea şi a oferi bebeluşului un start de campion, notează unica.ro.

Ce alimente grase sunt foarte bune pentru fertilitate:

Produsele lactate organice, integrale . unt, iaurt, brânzeturi

Uleiul de cocos este cea mai stabilă grăsime, care nu se transformă în grăsime trans la temperaturi înalte (cum ar fi prăjitul).

Uleiul de primulă de seară este o bună sursă de acizi graşi Omega 6.

Avocado şi nucile sunt o grozavă sursă de acizi graşi Omega 9

Bea un smoothie pentru fertilitate zilnic

Un smoothie sănătos bun pentru fertilitate este cea mai bună cale să începi ziua cu vitamine şi o stare de bine.

Super-alimente pentru un smoothie de fertilitate:

Maca este o rădăcină din Peru, folosită de mii de ani de femeile amerindiene ca tratament de fertilitate, sprijin pe perioada sarcinii şi echilibrare hormonală, precum şi pentru creşterea apetitului sexual.

Maca conţine 31 de minerale şi 60 de fitonutrienţi, toate grozave pentru sistemul tău endocrin. Se găseşte sub formă de pudră, uşor de adăugat la sucuri naturale din fructe pentru fertilitate.

Spirulina

Proteinele de calitate superioară din suplimentele cu spirulina sunt vitale pentru susţinerea unei sarcini sănătoase.

Spirulina este o microalga care se află undeva la hotarul dintre regnul vegetal şi cel animal, oferind avantaje nutritive unice. Sute de studii şi cercetări din tări precum SUA, Japonia, Franţa, Rusia conduc la aceeaşi concluzie: „Spirulina conţine absolut toate substanţele necesare organismului uman pentru o activitate vitală normală”. Cu ea se hrăneau şi faraonii Egiptului Antic, iar mai apoi civilizaţiile dezvoltate Mayasă şi Aztecă.

Lăptișorul de matcă

E substanța produsă de albine pentru a hrăni regina stupului. Conține toate vitaminele din complexul B, aminoacizi esențiali, proteine, săruri minerale și oligoelemente. Contribuie la menținerea sănătății oaselor și mușchilor, are capacitatea de a scădea nivelul colesterolului din sânge, stimulează metabolismul celulelor și s-a dovedit a fi extrem de benefic în sporirea rezistenței organismului la efort fizic.

E o modalitate excelentă prin care poți să-ți întărești sistemul imunitar și, implicit, să te protejezi împotriva infecțiilor. În plus, vei depăși mai ușor și mai repede oboseala excesivă, perioadele de convalescență și stările depresive, dacă începi o cură energizantă cu lăptișor de matcă.

Propolisul

E o alternativă naturală folosită adesea în tratamen-tul diabetului, cancerului, reumatismului, afecțiunilor respiratorii și hepatice. Pe timpul sarcinii, reglează sistemul imunitar şi reduce riscul de avort spontan cauzat de reacţii imune la copil (atacul sistemului imunitar asupra spermei, sarcini toxice, etc).

Proprietățile antimicrobiene și antifungice sunt printre primele descoperite și rămân în continuare printre cele mai apreciate. La fel ca și mierea, e considerat un antibiotic natural, datorită conținutului ridicat de flavonoide.


Distribuie
..