Suferă de boală extrem de rară! O fetiţă se transformă în STATUIE

Distribuie

O fetiţă de doar trei anişori suferă de una dintre cele mai rare boli din istorie! Millie Barker are un al doilea schelet care se formează pe muşchii ei.

Ca oricărui copil, îi place să se joace, să danseze şi să se bucure de fiecare clipă! Mama micuţei, însă, priveşte cu teamă fiecare gest pe care îl face Millie, care nu este conştientă de boala care o distruge, notează observator.tv.

Un al doilea schelet se formează treptat pe muşchii ei, iar în final, structura osoasă îi va restricţiona complet mişcările. Fiecare căzătură, fiecare lovitură, fiecare vânătaie poate declanşa formarea unei noi structure osoase.

Din păcate, fetiţa nu are voie să se plimbe cu bicicleta sau să facă alte activităţi normale pentru ceilalţi copii. „Cea mai mare frică a mea este momentul în care va creşte şi voi fi nevoită să-i explic prin ce trece”, a spus Lorraine, mama micuţei.

Millie este una dintre cele 700 de persoane din lume care suferă de fibrodisplazie osificantă progresivă. Bolnavii nu trăiesc mai mult de 40 de ani.


Distribuie
..