Ştiai că masajul la picioare scade „colesterolul rău”?

Distribuie

După mesele copioase de Paşte, excesul şi asocierea alimentelor tradiţionale duc la creşterea nivelului colesterolului „rău”. În timp, acesta se depozitează pe pereţii arterelor predispunând organismul la accidente vasculare. Reflexoterapia aplicată corect la urechi, mâini şi picioare poate elimina surplusul de colesterol. Se foloseşte tehnica de echilibrare a funcţiilor ficatului şi vezicii biliare.

Pentru a diminua nivelul colesterolului „rău” din sânge masaţi, în profunzime, pe marginea laterală internă a labei piciorului de la baza unghiei degetului mare şi până la mijlocul călcâiului insistând la jumătatea osului metatarsian, scrie click.ro. Ficatul fabrică 30% din colesterolul necesar protejării pereţilor vaselor de sânge, sustrage colesterolul „rău” din sânge şi acumulează excesul de colesterol alimentar pe care îl transformă în acizi biliari favorizând eliminarea acestuia

Consumate cu moderaţie, ouăle ajută la producerea de serotonină şi dopamină (hormonii vitalităţii şi ai fericirii), la buna funcţionare a sistemului nervos, a ficatului, a pielii, la dezvoltarea muşchilor. Carnea de miel conţine acizi graşi omega 3 (scad colesterolul rău şi ajută toate funcţiile organismului), zinc şi vitamine din complexul B (ajută digestia şi buna funcţionare a sistemului nervos).


Distribuie
..