Siropul care TOPEŞTE grăsimea pe burtă! INCREDIBIL

Distribuie

Nu ai nevoie de tratamente scumpe, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Încearcă un sirop pe care îl poți prepara acasă și care te ajută să ai o siluetă perfectă.

Toată lumea are grăsime pe burtă, inclusiv oamenii care au un abdomen plat. Când, însă, ai prea mulți centimetri în talie, sănătatea ta este în pericol, potrivit webmd.com. Dacă o parte din grăsime este sub piele, alta poate fi în jurul inimii, plămânilor sau ficatului și poate provoca probleme grave de sănătate. Îți poți da seama dacă ești în pericol cu ajutorul unui centimetru. În mod normal, femeile nu ar trebui să aibă mai mult de 90 de cm în talie.

Principalele cauze care duc la apariția grăsimii pe burtă sunt sucurile carbogazoase, lipsa exercițiilor fizice, consumul ridicat de calorii, lipsa somnului sau fast-food-ul.

Cum scapi de grăsimea de pe burtă

Pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, poți încerca un sirop care te ajută să scapi de excesul de apă din organism și reduce dimensiunea taliei, potrivit worldhealthinfo.net. În plus, combinația de ingrediente îți îmbunătățește auzul, văzul și memoria. Băutura dulce este eficientă mai ales dacă este combinată cu exerciții cardio și antrenament regulat.

Citește continuarea pe pagina următoare.

Ingrediente:

  • 125 de grame de hrean.
  • 4 lămâi.
  • 3 lingurițe de miere de albine.
  • 2 lingurițe de scorțișoară.
  • 2 cm de ghimbir.

Mod de preparare

Amestecă hreanul și ghimbirul în blender, apoi adaugă sucul de la cele 4 lămâi și continuă să amesteci ingredientele pentru încă 3 minute. Completează băutura cu scorțișoară și miere și agită compoziția până când obții un sirop. Păstrează-l într-un borcan din sticlă și ia câte o linguriță, de două ori pe zi, înainte de mese sau înainte de antrenament. Ține această cură timp de trei săptămâni, apoi fă trei săptămâni pauză.

Hreanul din acest sirop nu te va ajuta doar să slăbești, ci îți va detoxifica oranismul, va accelera metabolismul, va reduce oboseala și va stimula producția de bacterii bune din intestine.

unica.ro


Distribuie
..