Simptome ale CANCERULUI, pe care le ignorăm

Distribuie

De cele mai multe ori, programul extenuant și problemele de familie ne fac să ignorăm semnalele de alarmă trimise de corp. În loc să amânăm acea vizită la doctor sau să ne consolăm la ideea „nu mi se va întâmpla mie”, mai bine descoperim simptomele cancerului.

1. Tuse persistentă

Majoritatea tipurilor de tuse nu sunt motive de îngrijorare dar dacă este însoțită de sânge, pe o perioadă mai lungă de timp, poate fi vorba de cancer pulmonar.

2. Schimbări dese la nivelul colonului

Când materiile fecale au o formă ciudată și ai senzația că ceva se petrece la nivelul colonului, mergi la doctor și cere o colonoscopie. S-ar putea să fie vorba de o tumoare care împiedică tranzitul normal.

3. Urină cu sânge

Este un simptom al cancerului de rinichi dar cel mai probabil este o infecție urinară. Înainte să tragi concluzii, consultă medicul.

4. Durere persistentă

Dacă nu poți scăpa de durere la nivelul abdomenului inferior, poate fi vorba de cancer ovarian. Scapă de îndoieli și mergi la doctor!

5. Pierdere bruscă în greutate

Dacă nu ții o dietă sau te înfometezi, atunci pierderea inexplicabilă a kilogramelor este un mare semnal de alarmă.

6. Dificultate la înghițire

Dacă te vezi nevoită să consumi alimente mai moi din cauza greutății de a înghiți, e cazul să iei în considerare cancerul esofagian. Desigur, trebuie să consulți medicul.

euforia.tv.


Distribuie
..