Tu unde ai piercing? Iată ce spune psihologul despre persoanele cu piercing, în dependenţă de locul unde este făcut

Distribuie

Dacă mai demult era o bucurie să ai câte o gaură pentru cercei în fiecare ureche, lucrurile s-au mai schimbat ?i femeile î?i fac piercing-uri în cele mai ciudate locuri. Psihologii afirmă cu încredere că, orice piercing făcut, spune foarte multe lucruri despre posesorul său. Pentru detalii mai ample, am apelat la psihologul Virginia Sârbu.

Piercingul este una dintre cele mai vechi metode de înfrumuseţare corporală, la fel ca şi tatuajul. În zilele noastre, piercingul este accesibil oricui. Se pare că un simplu piercing pe sprânceană sau buric, poate spune despre tine mai multe lucruri decât ţi-ai fi imaginat.

Piercingul în buric, urechi sau nări

Virginia Sârbu, psiholog – ” În general, posesorii acestui tip de piercig, sunt persoane creative dar foarte neîncrezute în sine. Acestea, au o lume interioară bogată dar nu ştiu cum să comunice efectiv cu cei din jur pentru a fi auziţi. Îşi doresc foarte mult să fie în centrul atenţei, de aceea recurg la alte metode. În acesta caz, piercingul”.

Piercingul în limbă, obraji, septul nazal, pleoape, sprâncene

Psiholog – „Aceste persoane sunt lideri evidenţi. Le este frică să-şi piardă poziţiile ocupate prin atâta muncă. Acestea aşteaptă într-un mod maniacal pericole şi lucruri extreme. Le place să fie luaţi în seamă şi să aibă întotdeauna dreptate. Aceste persoane merg întotdeauna după proverbul „Decât să fii oaie toată viaţa, mai bine să fii leu pentru o zi””. Faptul că aleg să-şi pună piercingul într-o zonă facială care provoacă durere, este un mod de a demostra faptul că sunt unici şi aşa vor fi întotdeauna”.

Piercingul organelor genitale

Psiholog – „Piercingul în această zonă vorbeşte despre lipsa de dragoste şi afecţiune. Persoanele care îl poartă, sunt de obicei foarte carismatice şi înconjurate de mulţi admiratori. Problema este că, găsesc mai greu pe cineva care să le ofere acel sentiment complet de încredere şi dragoste necondiţionată”.


Distribuie