Secretul chinezilor: planta care tratează CANCERUL în 40 de zile

Distribuie

Lei gong teng este o plantă folosită în medicina chinezească de sute de ani pentru tratarea artritei reumatoide. Cunoscută sub numele popular de ” tunetul din viţa de vie al lui Dumnezeu” sau lei teng gong, planta este originară din China şi pe lângă multe alte afecţiuni poate să vindece orice tip de cancer în doar 40 de zile.

Specialiştii Centrului de Cancer din cadrul Universităţii Minnesota au testat compuşii plantei pe diferite tumori canceroase. Spre uimirea tuturor, după 40 de zile orice urmă a cancerului dispăruse, informează cultural.bzi.ro.

Studiul a fost publicat în Science Translational Medicine şi i-a uimit pe toţi oamenii de ştiinţă pentru proprietăţile curative de care dă dovadă lei teng gong. Principala substanţă care combate celulele canceroase este triptolide, despre care se ştia că poate să vindece cancerul.

Această plantă este un miracol şi dacă cercetările vor continua în acest sens, peste câţiva ani, lupta pe care o duce medicina cu cancerul va lua sfârşit. Nu trebuie să uitam că în trecut au mai fost descoperite şi alte plante care pot vindeca cancerul, precum ghimbirul sau tumernicul, dar companiile farmaceutice au respins cu desăvârşire aceste realităţi.

Cu siguranţă că le afectează profitul o astfel de descoperire, cauza pentru care nu se arată disponibile pentru a investi în asemenea medicamente.


Distribuie
..