Scapă de GRIPĂ sau RĂCEALĂ fără antibiotice! 7 remedii naturale care combat infecțiile cât ai clipi

Distribuie

Ne este în instinct ca atunci când suntem bolnavi să ne îndreptăm către cabinetul medicului pentru a ne prescrie o rețetă. Acest lucru este extrem de important, însă nu întotdeauna o simplă răceală trebuie tratată cu antibiotice.

Acestea din urmă pot duce la mai mult rău decât bine, omorând bacteriile bune. Deși antibioticele au și ele rolul lor în medicină, pentru banalele răceli de sezon puteți opta pentru remedii naturale. Iată 7 antibiotice naturale pe care le poți folosi cu încredere:

1. Usturoiul – consumul zilnic de câțiva căței de usturoi te poate păzi de infecții, bacterii și viruși. Studiile au arătat că este extrem de util și în cazul anumitor simptome SIDA, problemelor legate de diabet și hipertensiune arterială. Ajută la ameliorarea și combaterea simptomelor răcelii

2. Ceapa – are efecte asemănătoare cu cele ale usturoiului, rezultatele cele mai rapide fiind observate atunci când este consumată crudă.

3. Extractul din sâmburi de grepfruit – este folosit pentru a combate problemele bacteriene, fiind un compus anti-microbian. Este recomandat în curățarea băii și trebuie folosit diluat.

4. Vitamina C – poate fi găsită într-o mulțime de fructe, inclusiv portocalele și ananasul. Este cunoscută pentru abilitatea de a întări sistemul imunitar. De asemenea face minuni în zonele cu pielea afectată și în cazul problemelor postnatale.

5. Scorțișoara – este ideală pentru cei cu probleme de diabet, combătând de asemenea și infecțiile, având rol antibiotic. 

6. Oțetul de mere – se poate lupta cu succes cu durerile în gât, fiind un bun antibiotic.

7. Ghimbir – este un bun tratament pentru răceli și gripe, dar și în cazul problemelor de stomac și grețurilor.

euforia.tv.


Distribuie