Sâmburii de lămâie, remediu puternic împotriva paraziţilor intestinali

Distribuie

La începutul primăverii, paraziţii intestinali sunt foarte activi. Trufandalele spălate sumar, dar şi igiena precară a mâinilor sunt principalele cauze care uşurează pătrunderea acestor viermi periculoşi în tubul digestiv.

Mai ales pentru copii, oxiuraza este periculoasă pentru că tratamentul medicamentos se dovedeşte, adesea, destul de toxic pentru organismul lor firav. Medicina tradiţională recomandă un remediu, pe cât de eficient, pe atât de simplu şi fără efecte secundare, scrie click.ro. Leacul se obţine din amestecul a două ingrediente: şapte linguriţe cu sâmburi de lămâie şi şapte linguri de miere de salcâm.

Sâmburii se usucă foarte bine şi se macină cu ajutorul râşniţei de cafea. Pulberea obţinută se pune într-un borcănel peste care se toarnă mierea, amestecându-se foarte bine.

Preparatul se administrează pe stomacul gol, înainte de micul dejun. Pentru copii, doza este de o jumătate de linguriţă, iar pentru adulţi, câte o linguriţă. Între timp, se prepară alte doze proaspete cu lămâie şi miere.

Tratamentul este foarte eficient. După circa şapte zile, se elimină paraziţii intestinali în mai multe etape, iar persoana care a fost infestată îşi recapă pofta de mâncare şi scapă de durerile de burtă.


Distribuie
..