Respiraţie urât mirositoare? Află cum scapi de ea definitiv

Distribuie

Respiraţia urât mirositoare este o problemă des întâlnită. Ai încercat orice şi nu a dat roade? Noi îţi oferim câteva metode şi sfaturi care te vor ajuta să scapi de mirosul neplăcut al cavităţii bucale.

Tratamentul halenei constă în remedii eficiente, care, odată ce vor deveni un obicei, te vor scăpa definitiv de respiraţia urât mirositoare. Ai la îndemână 3 remedii ca să te bucuri de o respiraţie proaspătă, notează antenastars.ro.

1. Curăţă limba cu bicarbonat de sodiu

Pe lângă periajul dinţilor, încearcă să cureţi limba cu bicarbonat de sodiu. Acesta înlătură acizii toxici care se află în cavitatea bucală, gât şi chiar stomac.

2. Mestecă plante verzi

Mestecă pătrunjel sau mentă proaspătă ori de câte ori ai ocazia, pentru a-ţi împrospăta respiraţia sau adăuga câteva picături de ulei de mentă sau ulei de arbore de ceai în apa de gură.

3. Foloseşte zilnic apă de gură şi aţă dentară

Periajul dinţilor de trei ori pe zi, apa de gură şi aţa dentară te ajută să ai dinţi sănătoşi, lipsiţi de carii. Atunci când foloseşti aţă dentară elimini 80% dintre bacteriile care cauzează halena, dar şi inflamaţia gingiilor.


Distribuie
..