Planta care tratează CANCERUL, TUBERCULOZA şi stimulează FERTILITATEA. Descoperă alte beneficii

Distribuie

Această plantă se numeşte priboi sau floarea Raiului. Este una dintre cele mai benefice plante pentru tratarea diverselor afecţiuni precum cancerul, tuberculoza, dereglările intestinale şi problemele vasculare. Este extrem de eficientă în problemele cu ochii şi stimulează fertilitatea.

Planta conţine multe substanţe active, precum ulei volatil, tanin, vitaminele A, B şi C, dar şi minerale precum calciu, potasiu, fier, fosfor, magneziu şi germaniu. Stimulează oxigenarea celulară şi este foarte bună pentru vindecarea tumorilor maligne, dar şi benigne.

Combate cancerul

Priboiul este minunat în tratarea diverselor forme de cancer, precum cel pulmonar, mamar, de col uterin, de piele, dar şi cel laringian, bucal ori intestinal.

Previne problemele vasculare
Infuzia de priboi are efect hipoglicemiant, măreşte diureza şi previne apariţia problemelor vasculare care apar din cauza diabetului.

Tratează afecţiunile intestinale
Diareea, colita de fermentaţie sau alte maladii cronice intestinale se pot trata cu infuzie de priboi.

Vindecă hemoragiile interne
Această plantă este un medicament extraordinar pentru tratarea ulcerelor hemoragice şi a hemoragiilor interne.

Bun în tratamentul tuberculozei
Tuberculoza, chiar şi în fazele avansate, dar şi infecţiile pulmonare se tratează cu ceai de priboi.

Stimulează fertilitatea
Aceasta este o plantă foarte bogată în fitohormoni, în special în fitoprogesteron, dar şi în oligoelemente care au efecte pozitive asupra fertilităţii, cum ar fi zincul şi germaniul.

Combate bolile oculare
Bolile oculare precum cataracta, blefarita sau conjunctivita se pot îmbunătăţi dacă se fac spălături cu infuzie de priboi.


Distribuie
..