Oul de PREPELIŢĂ, te ţine departe de bolile RENALE. Care sunt beneficiile MIRACULOASE ale acestui aliment

Distribuie

Desi este foarte mic, oul de prepeliţă înlocuieşte cu succes oul de găină din alimentaţia noastră, ba chiar poate să ne menţină sănătoşi sau să ne redea sănătatea.Cercetătorii britanici au dat verdictul: oul de prepeliţă este un super aliment, capabil să ne ofere toţi nutrienţii importanţi de care organismul nostru are nevoie într-o zi.

Fie că sunt fierte sau crude, ouăle de prepeliţă aduc o serie de beneficii organismului, iar medicii le recomandă în vindecarea diverselor boli sau pur şi simplu pentru menţinerea stării de sănătate.

Ouăle de prepeliţă nu au contraindicaţii, astfel că oricând este benefică o cură cu ouă de prepeliţă. Faţă de oul de găină, cel de prepeliţă conţine de cinci ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 15 ori mai multă vitamina B2 şi de şase ori mai multă vitamina B1. Ouăle de prepeliţă mai conţin şi calciu, zinc, sulf şi potasiu.

Sunt extraordinare pentru revitalizarea organismului la orice vârstă, au efect benefic în perioada postnatală, după intervenţiile chirurgicale şi radioterapii, în cazurile de anemie, spasmofilie, migrene şi astenie nervoasă.

Beneficiile consumului de ouă de prepeliţă:
Reglează şi îmbunătăţesc funcţionarea inimii
Întăresc aparatul cardiovascular
Scad nivelul colesterolului
Reglează aciditatea gastrică şi digestia
Ajută în tratarea bolilor renale şi de ficat
Ajută foarte mult în cazurile de rinită alergică, alergii şi eczeme
Sunt eficiente în afecţiunile oftalmologice şi ORL
Reglează nivelul zahărului din sânge în cazurile de diabet
Acţionează pozitiv asupra creierului şi întârzie procesele degenerative de îmbătrânire.


Distribuie
..