Ouăle ne ajută MIRACULOS să slăbim. Descoperă când trebuie să le consumi pentru a avea un corp PERFECT

Distribuie

Oul este unul dintre alimentele cu raport scăzut de calorii care influenţează dezvoltarea şi menţinerea sănătoasă a întregului organism. Fiind bogat în proteine ouăle stimulează pierderea grăsimii din organism şi provoacă o stare de saţietate.

Numărul de calorii dintr-un ou este mai scăzut decât cantitatea de proteine pe care o deţine. Chiar şi aşa, alimentul conţine toată valoarea nutritivă necesară pentru o zi din viaţa unui om.

Astfel că, oul a devenit alimentul numărul unu pentru micul dejun. Ultimele studii demonstrează că femeile care consumă frecvent ouă la micul dejun sunt mult mai slabe decât femeile care consumă alte alimente.

Aproximativ orice dietă este bazată pe consumul de ouă. Acele femei care au probleme de greutate şi au consumat două ouă la micul dejun, de cinci ori pe săptămână şi au eliminat grăsimile din alte surse au pierdut cu 65% mai mult în greutate şi cu 83% mai mult în talie decât cele care au consumat alte alimente, pe o perioada de două luni.

Prin urmare, consumul de ouă ajută la slăbire datorită faptului că este o sursă de energie pentru organism şi odată mâncat dimineaţa, nici nu ridică nivelul colesterolului din sânge.


Distribuie
..