Obţine un abdomen subţire prin câteva alimente care te slăbesc în talie

Distribuie

Un abdomen plat şi o talie trasă ca prin inel, sunt adesea cele mai greu de obţinut. Orice femeie îşi doreşte să arate bine în orice îmbracă, iar pentru asta trebuie mai întâi să înlăture stratul de grăsime din jurul taliei printr-o dietă foarte uşoară care necesită un pic de timp şi răbdare.

Orele în şir petrecute la sală nu vor avea niciun efect dacă vei continua să ai o alimentaţie greşită. Iată ce ar trebui să consumi ca să ai o talie de viespe:

Soia –  aceasta conţine de două ori mai multe proteine decât carnea, bogată în vitamine, săruri minerale şi uleiuri vegetale. Soia este un produs uşor digerabil şi energizant. Dintre produsele de soia, cele mai apreciate sunt tofu şi laptele. Ca să-ţi pară mai gustoasă o poţi combina cu usturoi sau o poţi folosi ca ingredient pentru salate.

Pepene roşu – acesta poate înlocui cu uşurinţă o masă. Este bogat în glucide, betacaroten, antioxidanţi şi apă. Este recomandat să consumi câte 3 felii de pepene la orice gustare din zi. Îţi poţi începe dimineaţa cu un suc fresh din pepene roşu. Acesta îţi va oferi doza necesară de energie.

Ceaiul verde – este recunoscut drept un produs de bază în lupta cu grăsimile. Pentru că conţine polifenoli, acesta stimulează arderea şi împiedică depunerea acestora. Ceaiul verde este recomandat în orice moment al zilei, important este să nu depăşeşti norma de 2-3 căni.

Menta – este un produs perfect pentru orice cură de slăbire. Aceasta are capacităţi uimitoare în întărirea metabolismului şi arderea grăsimilor. Fă-ţi de dimineaţă un smoothie la blender din câteva frunze de mentă proaspete şi o jumătate de grapefruit, poţi adăuga şi câteva cuburi de gheaţă.

Orez – este un produs recomandat de nutriţionişti pentru că este uşor digerabil şi menţine senzaţia de saţietate pentru mult timp. O porţie de 30 de grame de orez are numai 104 calorii. Rasfaţă-te cu o mâncare delicioasă din orez cu legume la grătar sau crude. Important este să-l găteşti cât mai gustos.

Ce zici, încerci?


Distribuie
..