O rețetă unică de înlăturare a durerilor articulare

Distribuie

Mama mea a suferit mult timp dureri în articulațiile genunchilor. Diagnosticul dat de medici a fost: artrită, inflamație acută a articulațiilor. Erau zile în care pur și simplu nu se putea scula în picioare din cauza durerii acute.

A încercat tot felul de modalități de tratare: a fost internată în spital, a făcut injecții, a luat pastile, a cumpărat și a aplicat unguente foarte scumpe. Toate acestea ajutau desigur, dar pentru un timp foarte scurt, căci durerile reveneau. Și nu avea stare nici ziua și nici noaptea.

Era nevoită să se deplaseze cu ajutorul a două bastoane. Dar iată că într-o zi la serviciu, discutam cu colegii despre durerile articulare și un coleg mi-a zis cum vecina sa, care mai mulți ani la rând aproape că nu ieșea din casă din cauza durerii articulare puternice, a scăpat de aceste dureri.

Când a văzut-o odată prin curte mergând fără nici o problemă, fiind uimit, a întrebat-o care este minunea care a făcut-o să poată umbla din nou? Atunci femeia i-a și povestit despre rețeta minune care a scăpat-o de dureri în articulații.

Rețeta este următoarea:

  1. Se rup colții cartofilor înainte ca aceștia să fie puși în pământ. Colții trebuie să fie de culoare albă, nicidecum verde.
  2. Se umple un borcan cu colți de cartof și se toarnă apă deasupra, până când aceasta acoperă colții.
  3. Se păstrează borcanul timp de 2 săptămâni la loc întunecat, ferit de razele solare.
  4. Se aplică, atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții, comprese cu această soluție pe articulații. Compresele se lasă aproximativ 2 ore.

De îndată ce am aflat această rețetă. am hotărât cu mama că merită încercată. Deja peste o săptămână mama reușea să doarmă noaptea, iar durerea acută a dispărut. Iar acum ea poate să meargă și fără baston. Este o mare victorie pentru noi!

Grăbește-te să împarți această rețetă prietenilor, ajută-i la greu!
“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

sanatosi.com.


Distribuie
..