Nu te apropia de ele! 7 alimente de care cei mai buni nutriționiști NU vor să audă

Distribuie

Care sunt cele mai groaznice alimente pe care le poți consuma? Vezi mai jos ce îți recomandă și ce îți interzic nutriționiștii.

1. Alcool

Nu numai că băutura distruge orice vis de a da timpul înapoi pe chipul tău, dar alcoolul reprezintă calorii goale care nu te ajută să slăbești. Antrenorii de fitness îți recomandă să „ții post” timp de 21 de zile și apoi să limitezi paharele la câteva pe lună.

2. Struguri și banane

Antrenorul lui Katy Perry și Lady Gaga îți recomandă să-ți formezi masa de fructe din citrice și alimente a căror coajă o poți consuma. Cele mai multe fibre se găsesc în coajă . Bananele sunt cele mai dense fructe și, pentru că nu prea au fibre, nu o să-ți hrănească organismul corespunzător. Strugurii, pe de altă parte, conțin dextroză, unul dintre carbohidrații cu cel mai înalt indice glicemic.

3. Sucuri carbogazoase

Sucurile carbogazoase, chiar și cele dietetice, pot duce la probleme dentare (carii), hipertensiune și oase slăbit. Cantitatea mare de zahăr din ele NU le recomandă în diete.

4. Mâncare grasă, prăjită

Prăjelile distrug complet organismul din cauza cantității uriașe de grăsimi trans care duce la obezitate, diabet, cancer.

5. Iaurt

Majoritatea iaurturilor sunt pline de zahăr deci pot fi dușmanii tăi când vine vorba de nutriție.

6. Margarina

Față de unt, margarina este plină de grăsimi trans și calorii goale, deci nu există niciun motiv pentru care ar fi bine să o consumi.

7. Gluten

Antrenorul lui Heidi Klum, David Kirsch, stă departe de produsele cu gluten: „Mă balonează groaznic și îmi dau o stare de somnolență”. Printre ele, se numără brioșele, clătitele și cerealele.

euforia.tv.


Distribuie
..