Motive care te vor convinge sa bei apă caldă cu LĂMÂIE

Distribuie

Specialiştii ne explică azi de ce trebuie să luăm în considerare acest truc, care presupune consumul unei cantităţi de apă călduţă cu suc de lămâie.

Este foarte util să începi ziua în modul acesta, pe careţti-l vom detalia mai jos. Indiferent dacă eşti angajată sau nu, casnică sau sportivă, primul lucru pe care îl faci dimineaţa este cel mai important pentru tine.

Potrivit filosofiei ayurvedice, alegerile pe care le facem în ceea ce priveşte obiceiurile noastre zilnice ne construieşte rezistenţă în faţa multor boli.

Poate că dimineaţa, mintea ta îţi spune să deschizi telefonul sau tableta, să plimbi câinele sau să bei cafea. Dar dacă vrei cu adevărat să îţi îmbunătăţeşti starea de sănătate, ia în considerare următorul truc: începe-ţi ziua cu o cană de apă călduţă în care ai pus sucul de la o jumătate de lămâie.

Beneficiile sunt atât de multe încat este greu să le ignori:

1. Apa călduţă cu lămâie îţi îmbunătăţeşte sistemul imunitar. Lămâile sunt bogate în vitamina C şi potasiu. Vitamina C este un aliat excelent

împotriva răcelilor, iar potasiul stimulează creierul şi funcţiile cerebrale, în timp ce reglează tensiunea arterială.

2. Apa caldă cu lămâie echilibrează valorile pH-ului. Prin urmare, este un element-cheie pentru o sănătate mai bună.

3. Apa caldă cu lămâie te ajută să slăbeşti. Lămâile ne ajută să ne reducem apetitul şi prin urmare ne gândim mai puţin la mâncare. Astfel, ele ne ajută şi ne uşurează procesul de pierdere iî greutate. De fapt, experienţa aceasta de a bea o cană cu apă călduţă şi suc de lămâie te pune pe drumul cel bun în tăcere, mai ales dacă îţi începi ziua imediat.

4. Apa cu lămâie facilitează digestia. Apa călduţă stimulează tractul gastrointestinal şi contracţia muşchilor de la acest nivel, iar lămâile sunt bogate în vitamine şi minerale care te ajută să lupţi cu toxinele din organism.

5. Apa cu lămâie te ajută, fiind un diuretic natural. Sucul de lămâie te ajută să cureţi şi să scapi de substanţele nedorite din organismul tău.

6. Curăţă pielea. Vitamina C te ajuă să lupţi cu acneea şi cu ridurile. Apa cu lămâie curăţă toxinele din sânge, lucru care te ajută să îţi menţii o piele curată, frumoasă.

7. Curăţă sistemul limfatic. Acest lucru previne deshidratarea şi creşte secreţia de adrenalină. Atunci când corpul nostru este deshidratat, nu poate să funcţioneze corespunzător, lucru care duce la stres, la acumularea toxinelor.

feminis.ro.


Distribuie
..