Moduri inedite în care mai poți folosi bețișoarele de urechi

Distribuie

Sunt făcute pentru urechi, dar nu este indicat să le folosești așa. În schimb, există și alte moduri inedite în care bețișoarele de urechi îți pot fi folositoare.

Parfum pentru întreaga zi

Nu are rost să ții după tine sticluța de parfum ca să te împospătezi pe tot parcursul unei zile. În schimb, poți proceda astfel: pulverizează parfumul pe câteva bețișoare de urechi (pe vârfurile cu vată) și pune-le la un loc într-o punguță care se închide etanș. Când vrei să te dai din nou cu parfum, scoți un bețișori și te dai pe gât, pe încheieturi și după urechi.

Ștergi machiajul sau oja, curse pe lângă

Dacă ai tras o linie prea lungă cu tușul sau ai dat cu ojă pe piele când îți făceai manichiura, ai nevoie de un bețișor de urechi ca să ștergi greșelile. Pur și simplu dă-l cu un pic de demachiant sau cu acetonă și șterge surplusul.

Scapă de pungile de sub ochi cu bețișoare de urechi

Dacă te trezești dimineața cu ochii umflați de somn, află încă o soluție pentru această problemă. Cu o seară înainte, înmoaie vârfurile a două bețișoare de urechi în cremă pentru ochi, pune-le într-o punguță de plastic și lasă-le la frigider peste noapte. De dimineață, masează zona de sub ochi cu ele și aceasta se va desumfla.

Lipici pentru genele false

Aplică lipiciul pe genele false cu vârful unui bețișor pentru urechi. Se va întinde uniform și fără să îl împrăștii peste tot.

Stoarce coșurile cu două bețișoare de urechi

Când se vede “capul” unui coș înseamnă că este gata să îl spargi. După ce ai ieșit din duș și ți-ai uscat pielea bine, ia două bețișoare de urechi și folosește-te pentru a sparge coșul. Vata este mai moale decât degetele, astfel că nu îți vei face alte semne nedorite pe față.

unica.ro


Distribuie
..