Metode nemaipomenite de vindecare a CANCERULUI

Distribuie

Terapia prin… fire de păr! În anii ‘90 a fost demarat un proiect inedit: tratarea cancerului la distanţă, prin fire de păr. Rezultatele au venit acum: trei cobai s-au vindecat prin radiaţie electromagnetică la distanţă asupra firelor lor de păr.

Experimentul era la Institutul de Oncologie Bucureşti, iar ideea îi aparţine fizicianului Teodor Săndulescu, cercetător şi fost referent al Academiei de Ştiinţe Medicale, care a reuşit să demonstreze că între firele de păr şi fiinţele de la care au fost recoltate există o legătură informaţională care nu dispare, indiferent de distanţă, scrie libertatea.ro. “Acum lucrez la brevetarea unui aparat special prin care să pot determina cu rigoare ştiinţifică efectele acestei terapii, după care voi valida metoda”, a spus Teodor Săndulescu. 

Robotul care scoate tumorile în două ore

Robotul Da Vinci, folosit de doctorii de la Spitalul Anadolu din Istanbul, Turcia, în timpul celor mai complicate operaţii, şi-a dovedit încă o dată eficienţa. Aparatul cu bisturiuri în vârful braţelor metalice, “dirijat” de prof. dr. Cemil Uygur, a scăpat de la moarte un bărbat bolnav de cancer la prostată, extirpându-i o tumoră de 3 cm în numai două ore. 


Distribuie
..