Metode care îți vor păstra vaginul DE FETIŢĂ

Distribuie

Fluctuațiile de greutate sunt un motiv pentru care vaginul tău își pierde din elasticitate, iar pielea de la exterior se lasă.

Nici dacă ești foarte slabă nu ești mai avantajată, pentru că părțile tale intime vor arăta trase și uscate, pe măsură ce îmbătrânești. Încearcă să îți păstrezi o greutate normală cât mai mult timp.

Exercițiile Kegel nu îți îmbunătățesc doar viața sexuală, ci și aspectul vaginului tău. Este important, însă, să le faci bine. Specialiștii recomandă să îți contracți mușchii vaginali pentru 5 secunde, să te relaxezi și să repeți procesul de 100 de ori pe zi.

Fii activă sexual! Dacă nu ai parte de suficientă stimulare și dacă nu crești fluxul de sânge din zonă, țesutul și mușchii se schimbă în dezavantajul tău. Fluxul de sânge este foarte important pentru lubrifiere, care oricum scade pe măsură ce îmbătrânești. Dacă nu îți faci griji de o sarcină, este bine să știi că sperma are efect anti-îmbătrânire pentru vagin, datorită hormonilor și acizilor grași pe care îi conține.

Mersul pe bicicletă nu este bun doar pentru inimă, ci și pentru aspectul organelor sexuale.

Nu folosi prea multe produse de curățare intimă! Nu sunt necesare și îți vor irita și usca pielea în zonă. Apa și un săpun intim fără parfum sunt de ajuns pentru curățarea organelor sexuale.

Este importantă și poziția în care faci sex. Când stai dedesubt, de exemplu, vaginul tău suportă prea multă presiune, pe când dacă stai deasupra, tu deții controlul și reușești să îți contractezi mușchii mai ușor.


Distribuie
..