Metoda ideală de ÎNTINERIRE: laser-regenerarea facială

Distribuie

Oricât de mult nu ne-am dori, timpul oricum își lasă amprentele. Chiar dacă tinereţe fără bătrâneţe nu există, există modalităţi și tehnologii care pot întineri vizibil tenul nostru și care nu sînt doar la nivelul filmelor SF.

Laser-ul Fraxel  a revoluționat tratamentele faciale de regenerare, întinerire și purificare a pielii. Acum nu mai există nici un semn de întrebare privitor la rezultatele acestuia! Lumina pulsată de laser intensifică metabolismul intracelular, sinteza elastinei și colagenului este accelerat, iar efectul asupra tenului este unul profund și de durată.

Rezultatul: un ten tânăr și revigorat. Ca la Hollywood!

Cum acționează laser-ul asupra tenului nostru?

Cu ajutorul laser-ului Fraxel sînt aplicate la nivelul pielii fracțiuni de lumină care acționează în profunzime; acestea modifică dermul și generează noi celule, iar țesutul deteriorat se regenerează și structura acestuia este ameliorată.

Care sînt avantajele procedurii de regenerare cu laser?

Este o procedură non-ivazivă, nu este dureroasă, de ultimă generație, care este indicată  nu numai în tratamentul ridurilor, dar și a cicatricilor, a petelor pigmentare, a vergeturilor roșii și roz. Datorită efectului de contracție a țesutului, este realizat lifting-ul facial și este eliminată perspectiva unui lifting chirurgical.

Laser-ul este foarte rapid – atât fața, cât și gâtul pot fi tratate în maxim 25 min!

Indicații înainte de procedură

Înainte de procedură este indicată o consultație la medicul specialist. Acesta vă poate recomanda medicamente antivirale și antihismatice, pentru a evita reacții adverse de orice tip.

Indicații după procedură

Timp de 2-3 zile după procedură se va simți o ușoară senzație de arsură și roșeață, în funcție de tipul de piele al pacientului. Medicul deasemeni vă va recomanda anumite creme și consumul de apă. După o astfel de procedură, evitați saunele, piscinele și… soarele! În acest sens, nu uitați de crema pentru protecție solară.

Recomandarea medicului

Medicul specialist recomandă regenerarea facială cu laser în combinație cu procedura de plasmolifting.

Ofertă: Profită de o reducerea de 40% pentru laser-regenerare. Bonus! procedura de plasmolifting este GRATUTĂ!

*ofertă valabilă pînă la 15 noiembrie, 2014

Pentru mai multe detalii şi programare, sunați la numărul de telefon:

022 74 34 13

www.oftalmo.md

www.lasermed.md


Distribuie
..