Măşti faciale cu FRUCTE DELICIOASE. Descoperă reţetele

Distribuie

Fructele sunt benefice nu doar pentru sănătatea organismul, dar şi pentru frumuseţe. Bogate în antioxidanţi, fructele prospete curăţă porii, oferă strălucire şi tratează acneea. Zumi.md îţi propune câteva soluţii simple şi eficiente de întreţinerea tenului cu ajutorul fructelor.

Sezonul de vară îţi oferă o varietate de fructe. Ar fi păcat să nu profiţi din plin de aceste daruri.  AFLĂ  care fructe au un efect-minune asupra tenului tău şi cum să le aplici.

Merele
Consumă un măr pe zi şi vei ţine medicii la dinstantă. Efectul lor este acelaşi şi asupra pielii. Amestecă 1 măr, 2 linguri de miere, ½ de linguriţă de salvie şi pune  toate ingredientele într-un blender, amestecă bine şi lasă compoziţia la frigider timp de 10 minute. Aplică pe faţă, pentru 30 de minute, apoi clăteşte cu apă caldă. Poţi aplica produsul în fiecare zi.

Avocado
Avocado acţionează foarte bine pe pielea uleioasă. Trebuie sa le mixezi bine şi să le amesteci cu suc de lămâie şi albuş. Mixtura se aplică pe faţă şi gât pentru  20 de minute, apoi  se spală cu apă călduţă.

Banana
O mască din banane va acţiona eficient asupra pielii cu acnee. Pisează  două banane bine coapte cu furculiţa, fără să le faci piure.  Adaugă  o linguriţă de mierea şi aplică amestecul pe piele. Lasă să acţioneze timp de 10 minute, apoi clăteste cu apă rece.

Portocalele şi lămâile
Portocalele şi lămâile, bogate în antioxidanţi  vor ajuta să scapi de acnee. Mixează  3 linguri de suc proaspat de portocală cu 2 linguri de suc de lămâie şi 1 lingură de miere. Aplică masca pe faţă pentru  20 de minute după care spală faţa din abundenţă.

Capşunile
Delicioasele fructe tratează foarte bine pielea cu acnee, micşorează porii şi reduce din  strălucirea pielii. Amestecă ½ de ceaşcă de căpşuni coapte bine cu  ¼ de ceaşcă de amidon de porumb, până ce obţii  o pastă groasă. Aplică amestecul pe faţă şi lasă-l să acţioneze timp de 30 de minute, apoi spală faţa cu apă rece.

Piersicile
Piersicile sunt bogate în vitamina A si C, fapt care te ajută să scapi de riduri, sterge petele de bătrâneţe şi curăţă porii. Amestecă piersici coapte cu albuş. Pentru pielea uscată, înlocuieşte albusul cu iaurt. Pentru pielea uleioasă înlocuieşte iaurtul cu miere.


Distribuie
..