Mască pentru păr şi faţă din ghimbir. Învaţă s-o pregăteşti acasă

Distribuie

Să ştiţi că o bună parte din produsele naturale sunt foarte benefice pentru menţinerea frumuseţii. Cunoaşteţi despre diferite măşti cu fructe, măşti din ierburi, din ouă, din miere, etc. Mai nou, vă propunem câteva sfaturi foarte bune despre ghimbir. Această plantă poate fi considerată dătătoare de viaţă, de frumuseţe şi energie.

El este ideal pentru menţinera frumuseţii părului şi a pielii. Din acest condiment putem obţine o cremă naturală pentru faţă foarte bună. Tot de ce ai nevoie este: 10 cm de rădăcină de ghimbir, 4 linguriţe de ulei de jojoba, 4 linguriţe de ulei de migdale, 4 linguriţe de vitamina E uleioasă şi o cană de unt de cacao. După ce ai dat rădăcinile de ghimbir prin răzătoare, pune-le într-un tifon şi stoarce-le bine.

Sucul obţinut se pune într-un vas împreună cu toate ingredientele menţionate mai sus. Această cremă poate fi folosită pentru toate tipurile de piele deoarece este hidratantă, elimină impurităţile şi tratează acneea.

Pe lângă faptul că ajută la creşterea părului, ghimbirul elimină mătreaţa. Iată ce balsam pentru păr poţi crea: într-un vas amestecă 2 linguri de ghimbir tocat mărunt cu 2 linguri de ulei de măsline. Acest „balsam” natural îl aplici la rădăcina firului de păr. Peste 20 minute, se clăteşte cu apă.

Încercaţi, veţi fi surprinse de rezultate!


Distribuie
..